Termékei vagy szolgáltatásai fejlesztéséhez vagy egy marketingkampány kivitelezéséhez meg kell ismernie a piaci igényeket. Ennek leghatékonyabb módja a piackutatás. A piackutatás egy-egy konkrét üzleti cél érdekében végez adatgyűjtést illetve elemzést.

KÉRDŐÍVEZÉS

Az adatgyűjtésnek két formája van, az egyik a primer kutatás, mely egy konkrét célt szolgál, és kifejezetten erre a témára vonatkozóan összegyűjtött, saját keresésből származó adatok összességét tartalmazza. Ennek leggyakoribb formája a kérdőíves lekérdezés. Előnye, hogy Ön is első kézből származó speciális információkhoz juthat.

KÉRDŐÍVEK RENDSZEREZÉSE

E szolgáltatások további részeként, a lekérdezést követő utómunkálatokat is elvégezzük, melyek a következők: a kérdőívek rendszerezése, a lekérdezett kérdőívek szelektálása és a nem érvényes kérdőívek kiszűrése. Abban is segítünk, hogy a nagyszámú adathalmaz értékes információvá váljon.

KÉRDŐÍVEK ADATRÖGZÍTÉSE

A már lekérdezett és leellenőrzött kérdőívek adatrögzítésében, az ebből való adatbázis felépítésében is részt veszünk. Így Ön a kérdőívek adatait már kódolva, felépített táblázatba rendezve kaphatja meg, mely által értékes időt és rengeteg energiát spórolhat.

INTERNETES KUTATÁSOK

Az adatgyűjtés másik formája a szekunder kutatás, mely a témához kapcsolódóan a már meglévő kutatási eredményeket használja fel és rendszerezi. Ennek leggyakoribb módja napjainkban az internetes kutatás, amely segítségével különböző online forrásokból gyorsan információt kaphat az Önt érdeklő témával kapcsolatban.

Ajánlatkérésüket kérjük, az alábbi e-mail címre küldjék: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részletes tájékoztatás igénye esetén várjuk érdeklődésüket az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem