A hatékony és gyors döntések meghozatalához, de a napi normál ügymenethez is naprakész és aktuális adatokra van szükség. Kérés esetén munkatársaink ellenőrzik a biztosított adatokat, és bármilyen probléma fennállása esetén haladéktalanul értesítik Önt. Az adatellenőrzés segítségével biztosítjuk, hogy a már elavult vagy téves adatok kiszűrésre kerüljenek adatbázisából. Ügyfeleink részére vállaljuk adatbázisok frissítését, korszerűsítését, amely egyaránt áll az elektronikus és a nyomtatott adatok ellenőrzéséből és összevetéséből.

ADATBÁZISFRISSÍTÉS

A hatékony és gyors döntések meghozatalához, de a napi normál ügymenethez is naprakész és aktuális adatokra van szükség. Az adatbázisfrissítés segítségével biztosítjuk Önnek, hogy a már elavult vagy téves adatok kiszűrésre kerüljenek adatbázisából. Továbbá vállaljuk adatbázisok minőségének folyamatos felülvizsgálatát és a javítások támogatását is.

ELEKTRONIKUS ÉS NYOMTATOTT ADATOK ELLENŐRZÉSE

Ügyfeleink részére vállaljuk adatbázisok korszerűsítését, amely egyaránt áll az elektronikus és a nyomtatott adatok ellenőrzéséből és összevetéséből megfelelő szempontok alapján. Átvállaljuk Öntől a komplett ellenőrzési folyamat megtervezését, előkészítését és természetesen a szakszerű kivitelezést, amely lehet szabványon alapuló, de ügyfélspecifikus is.

Ajánlatkérésüket kérjük, az alábbi e-mail címre küldjék: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Részletes tájékoztatás igénye esetén várjuk érdeklődésüket az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem