Az adatbányászat segítségével új információkat szerezhet, tárolt adatok mögé nézhet. Fő célja, hogy nagy adathalmazokban is megtalálja a hasznos és értékes, ám nem feltétlenül triviális összefüggéseket is. További előnye a még a szakemberek által sem ismert kapcsolatok feltárása, valamint a megállapított összefüggések relevanciájának ellenőrzése is.

ADATBÁNYÁSZAT HÍRLEVÉLHEZ

A hírlevelekkel kapcsolatos adatbányászat szolgáltatásunk hozzásegíti Önt, hogy jobban kihasználja ügyfélkapcsolatait, a megszerzett információk pedig gyorsabb és hatékonyabb döntéshozatalt eredményeznek. Továbbá vállaljuk hírlevelek küldéséhez potenciális elérhetőségek felkutatását.

CRM ÉS ERP RENDSZEREK ADATBÁNYÁSZATA

A CRM és ERP rendszerek a marketing egyik eszközeként a teljes értékesítési folyamat támogatását segítik. CRM és ERP rendszerekből a megadott szempontok szerinti adatgyűjtésben tudunk Önnek segítséget nyújtani. Amennyiben igényli, az ügyviteli rendszerekből kinyert adatokból rendszeres elemzések készítésében vagy nagy tömegű adatelőkészítésben is tudunk Önnek támogatást nyújtani.

ADATBÁNYÁSZAT ARCHÍVUMOKBÓL

Szakértőink korszerű módszerekkel végzik el Önnek az archívumokból történő adatok felkutatását, hogy a szükséges információkhoz hozzájuthasson. Az adatbányászat rendkívül időigényes feladat. Teljes körű adatbányászati szolgáltatásunk magába foglalja az adatok tisztítását, integrálását és konvertálását egy egységes és szabványos formátumra.

INTERNETES ADATBÁNYÁSZAT

Az internetes adatbányászat mélyreható elemzések, modellezések és statisztikai adatelemzések elkészítését teszi lehetővé. Ügyfeleinknek szakszerű segítséget tudunk nyújtani internetes adatbányászatban, mely által könnyen és gyorsan hozzájuthatnak a kívánt szekunder adatokhoz

Ajánlatkérésüket kérjük, az alábbi e-mail címre küldjék: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Részletes tájékoztatás igénye esetén várjuk érdeklődésüket az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem