Dunaföldvár, 2014. december 3., szerda (OTS) - 2014. 11. 26-án Dunaföldváron az Esélyegyenlőség a Munkában Szociális Szövetkezet a TÁMOP-2.4.3.D-2-13/1 Esélyegyenlőség a munkában projektje keretében 3 db gömbakác fát ültetett a Templom utcai Magyar László Gimnázium és Szakiskola, valamint a Dunaföldvári-Bölcskei-Madocsai Általános Iskola előtt, ahol tavaly 2 fa derékba tört, egy pedig kiszáradt.

Esélyegyenlőség a Munkában Szociális Szövetkezet, Esélyegyenlőség a munkába című projekt célja a digitalizációs korszak közepén megnövekedett vállalati igények kiszolgálása az adat ellenőrzési és adatbányászati szolgáltatások iránt.

A Szövetkezet célja: új munkahelyek teremtése, képzések, átképzések biztosítása, sikeres megjelenés a piacon, piacképes szolgáltatások fejlesztése, fejlesztés és beruházás, tagok és munkavállalók közösségének fejlesztése és társadalmi felelősségvállalás területén megvalósult közösségfejlesztő tevékenységeik révén erősíteni a társadalmi kohéziót.

MTI: link

Eselyegyenloseg a Munkaban Szocialis Szovetkezet sajtokozlemeny 2

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem