2015.08.31. - A digitalizációs korszak közepén megnövekedett a vállalati igények kiszolgálása az adat ellenőrzési és adatbányászati szolgáltatások iránt, ezért erre az igényre reagálva az Esélyegyenlőség a Munkában Szociális Szövetkezet PAAA nevű szoftvert fejlesztett az Esélyegyenlőség a munkában projektje keretében (TÁMOP-2.4.3.D-2-13/1-20130080).

A piacon kiemelkedő komplexitású PAAA szoftver, automatizált folyamatokon keresztül átlátható nagy mennyiségű adat feldolgozásra alkalmas. A PAAA vállalatirányítási rendszerekhez illeszthető, modulrendszerű fejlesztés, mely az alábbi modulokból áll: Piackutatás, Adatrögzítés, Adatbányászat, Adatellenőrzés és részenként is integrálható.

Esélyegyenlőség a Munkában Szociális Szövetkezet célja a PAAA szoftverrel: segítse azon cégeket, amelyek digitalizáció előtt, vagy alatt állnak, egységes vállalatirányítási rendszer kerül vagy került a közelmúltban bevezetésre. Valamint megrendeléseket vár piackutató cégektől, illetve olyan vállalkozásoktól akik rendszeres, nagy mintaelemszámra alapozott piackutatást végeztetnek.

 

20150603 1136231 1

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem